ΕΓΓΥΗΣΗ CILEK

Τα παιδικά δωμάτια όπως και τα βρεφικά δωμάτια καλύπτονται από την εργοστασιακή εγγύηση της CILEK όσον αφορά στην φθορά και το ξεθώριασμα, η εγγύηση δεν καλύπτει τις ζημιές που μπορεί να προέλθουν από κακή χρήση του επίπλου, όπως σπασίματα και γρατσουνιές

Η εταιρεία Cilek επιτηρεί αυστηρά κάθε βήμα της παραγωγής. Με αυτόν τον τρόπο παράγονται εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα τα οποία είναι πρακτικά, καλαίσθητα και σε ανταγωνιστικές τιμές. 
Ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα τα προϊόντα Cilek, που έχουν δημιουργηθεί βάσει των τελευταίων τεχνολογιών και σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα. Εγγύηση η οποία υπερβαίνει το μέσο όρο του κλάδου. Πίσω από αυτήν την εγγύηση κρύβονται τα υψηλής ποιότητας υλικά, οι προηγμένες τεχνολογίες, η προσεκτική δεξιοτεχνία, και η προσπάθεια για την εξαιρετική σχεδίαση από την Cilek Team.

Cilek Αξεσουάρ. Παρακαλούμε, να διαβάζετε προσεκτικά όλες τις ετικέτες και τις οδηγίες σχετικά με τα αξεσουάρ που παρέχει το εργοστάσιο. Ακατάλληλη χρήση ή καθαρισμός που προκαλούν ρωγμές ή ξεθώριασμα, θραύση ή φθορά δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

ΠΟΙΌΤΗΤΑ Cilek

Η Εταιρία Cilek είναι υπερήφανη κάτοχος του Γερμανικού Landesgewerbeanstalt Bayern (LGA) πιστοποιητικού ποιότητας υψηλής αξιοπιστίας και ποιότητας, που χορηγήθηκε από την Geprüfte Sicherheit (GS) Πιστοποιητικά Ποιότητας.

Από την πιο επιθυμητή πιστοποίηση που θα μπορούσε να έχει μια εταιρεία, η Geprüfte Sicherheit (GS) προβλέπει ότι: τα προϊόντα Cilek δημιουργούνται σύμφωνα με προηγμένα πρότυπα ασφάλειας για τα παιδιά, είναι σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά στα μη καρκινογόνα και αντιβακτηριακά υλικά, και παράγονται με τις πιο ανεπτυγμένες τεχνολογίες.

Η Cilek είναι η μόνη εταιρεία στον κλάδο με το πιστοποιητικό ποιότητας Geprüfte Sicherheit (GS).

Πως μπορεί κάποιος να αποκτήσει το Πιστοποιητικό Ποιότητας Geprüfte Sicherheit (GS)

Όλες οι υποψήφιες επιχειρήσεις υποβάλλονται σε ανεξάρτητο έλεγχο και επιθεώρηση των εγκαταστάσεων και της τεχνολογίας σε αναλύσεις ποιότητας καθώς και άλλα κριτήρια και πιστοποιούνται εφόσον πληρούν τα πρότυπα. Οι δοκιμές πραγματοποιούνται με εξαιρετική προσοχή και λεπτομέρεια και η πιστοποίηση δίνεται μόνον σε αυτές που πληρούν τα προσόντα.

Αυτό σημαίνει ότι η Cilek παράγει σύμφωνα με τα πρότυπα της πιστοποίησης Geprüfte Sicherheit (GS) ή από την εισδοχή των 135 χρόνων εμπειρίας πιστοποίησης, με πάνω από 900 εξειδικευμένους υπαλλήλους, 80 σύγχρονων εργαστηρίων σε πάνω από 30 τοποθεσίες ως ανεξάρτητα και ειδικευμένα ιδρύματα ελέγχου.

Τα προϊόντα Cilek υποβάλλονται συνεχώς σε εξετάσεις από τα εργαστήρια αυτά, προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπιστία. Η Cilek έχει επιτύχει την παραπάνω πιστοποίηση επιτυγχάνοντας την πιστοποίηση από την Geprüfte Sicherheit (GS), για ένα κομμάτι κάθε φορά.

Ασφάλεια και Ποιότητα

Πιστοποιητικό GS: Η Cilek διαθέτει το πιστοποιητικό ποιότητας GS που εκδίδεται από την LGA στη Γερμανία για προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα  πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας

To GS είναι η πιο προηγμένη ασφάλεια και  πιστοποίηση ποιότητας προϊόντων που μπορεί να λάβει ένα εμπορικό σήμα, είναι  αποδεκτή σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο. 

Τα προϊόντα Cilek δοκιμάζονται για πολλά κριτήρια,από την εργονομία έως την παιδική ασφάλεια, τα πρότυπα των χρησιμοποιούμενων  υλικών και την ανθεκτικότητα των προϊόντων και μετά τις υποχρεωτικές   διαδικασίες δοκιμών πιστοποιούνται με το πιστοποιητικό GS.


Τα προϊόντα Cilek τα οποία έχουν σχεδιαστεί και  κατασκευαστεί σύμφωνα με τα προηγμένα πρότυπα της παιδικής ασφάλειας,κατασκευάζονται με υψηλή τεχνολογία χρησιμοποιώντας αντικαρκινογόνα υλικά  σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

TSE E0 (Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης στα Ευρωπαϊκά  Πρότυπα): Η υγεία  και η ασφάλεια των παιδιών αποτελεί προτεραιότητα για την Cilek.

Τα προϊόντα Cilek υποβάλλονται σε  μέγιστες δοκιμές ασφαλείας.

Τα έπιπλα που παράγονται από τη Cilek  σύμφωνα με το πρότυπο E0 διαθέτουν πιστοποιητικό συμμόρφωσης TSE E0 που  υποδεικνύει ότι δεν έχουν καρκινογόνο αντίκτυπο.

Άλλα Πιστοποιητικά:
 Η Cilek διαθέτει το πιστοποιητικό CE για ηλεκτρικά εξαρτήματα. Διαθέτει το πιστοποιητικό

 REACH για υλικά συσκευασίας. Η Cilek διαθέτει έκθεση συμβατότητας για την μπογιά που χρησιμοποιείται σε

 μεταλλικά και πλαστικά υλικά και  πλευρικές ταινίες σύμφωνα με την οδηγία RoHS που εκδόθηκε από την ΕΕ και

 την  ανάλυση τοξικών στοιχείων EN 71-3.

Η Cilek διαθέτει επίσης πιστοποιητικά  συστήματος διαχείρισης ISO 9001 και ISO 14001.

Δείτε όλα τα καταστήματα και τους συνεργάτες της εταιρείας μας 

ΒΡΑΒΕΙΑ CILEK