Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ  δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1960. Ξεκίνησε,  με την κατασκευή επίπλων και εμπορία τόσο στη χονδρική όσο και στη λιανική πώληση με άμεσους αποδέκτες το ευρύ κοινό. Στην πορεία, στo πλαίσιο της επέκτασης της εταιρείας σε νέα προϊόντα επίπλων, ξεκίνησε διαπραγματεύσεις  με  τους καλύτερους οίκους  του εξωτερικού, εξασφαλίζοντας συνεργασίες με κύρος και με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλού design, όπως: η Ισπανική εταιρεία ΑΝΤΑΙΧ, η Ιταλική εταιρεία DOMANI, η Ιταλική εταιρεία DUEG και άλλες πολλές. Η συνεχής ενασχόληση γύρω από το χώρο των επίπλων και τη διαμόρφωση των χώρων μιας κατοικίας έφερε και το επόμενο βήμα της εταιρείας που είναι η δυναμική είσοδος  στο χώρο των παιδικών επίπλων.

Το όνειρο της εταιρείας ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ ήταν να βρει  παιδικά  έπιπλα που να συνδυάζουν άριστη ποιότητα, εργονομία, λειτουργικότητα, ασφάλεια αλλά να είναι και οικονομικά αντιμετωπίσιμα από όλες τις κοινωνικές ομάδες. Έτσι, από το 2006 έκλεισε τη μοναδική μεγάλη συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία στα παιδικά έπιπλα Cilek και έγινε επίσημος αντιπρόσωπος της,  για την Ελλάδα.

Η συνέχεια αυτής της πορείας αφορά το άνοιγμα των καταστημάτων  με παιδικά έπιπλα σε κεντρικά σημεία, εύκολα προσβάσιμα, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών σε  όλες τις περιοχές της Αττικής αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Στα καταστήματα Cilek της ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ θα δείτε και θα βρείτε όλες τις τελευταίες νέες σειρές παιδικών επίπλων. Δημιουργώντας συνεχώς νέα καταστήματα Cilek και επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της σε όλη την Ελλάδα, έχει καταφέρει να γίνει η μεγαλύτερη μονάδα παιδικών επίπλων Cilek πανελλαδικά.

Στα καταστήματα Cilek  ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ θα βρείτε έμπειρους διακοσμητές που θα σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις για το παιδικό δωμάτιο, θα σας βοηθήσουν στη διακόσμηση και στην τελική διαμόρφωση του χώρου σας.

Σήμερα, η εταιρεία Αφοί Ματιάδη Ο.Ε, αντιλαμβανόμενη πλήρως της αλλαγές στο διεθνές οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει στη διάθεση της και το διαδικτυακό  e-shop κατάστημα Cilek . Μ’ αυτόν τον τρόπο ο τελικός πελάτης από όλη την Ελλάδα, μπορεί να ενημερωθεί, να δει, να  παραγγείλλει τα έπιπλα που επιλέγει αλλά και να βρει τρόπους  εξόφλησης προσαρμοσμένους στις δυνατότητες του.Η ηλεκτρονική διεύθυνση που μπορούν όλα τα παραπάνω να πραγματοποιηθούν είναι η ακόλουθη: (www.Cilek.gr).

Ταυτόχρονα, οι τελικοί  καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για τα έπιπλα της Cilek και για τα πιστοποιητικά ποιότητας των επίπλων της, από διεθνείς οργανισμούς με καταχωρήσεις τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε άλλα παραδοσιακά μέσα (τύπος, ραδιόφωνο, τηλεόραση). Η εταιρεία Αφοί Ματιάδη είναι μια εταιρεία με όραμα.

Το όραμα της είναι να προσφέρει ποιοτικές λύσεις, πρωτότυπες ιδέες στο χώρο του παιδικού επίπλου και πάντα σε λογικές τιμές. 

Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείξανε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουμε δυναμικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Στοιχεία εταιρείας

ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ Ο.Ε

ΑΦΜ: 082067196

ΔΟΥ: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΕΔΡΑ : ΠΥΘΑΓΟΡΑ 5 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΓΕΜΗ: 2136/2015

Δείτε τα παιδικά δωμάτια CILEK

Παιδικά δωμάτια για κορίτσια

Παιδικά δωμάτια για αγόρια

Βρείτε μας στο Facebook

  instagram      yourube