FRANCHISE CILEK

Cilek Μια ιστορία επιτυχίας

Η Cilek δημιουργήθηκε το 1995 και έκτοτε συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία στο χώρο των παιδικών επίπλων. Βασιζόμενη στη μακρά εμπειρία της, επικέντρωσε την προσοχή της στις ανάγκες επίπλωσης και αξεσουάρ του παιδικού και εφηβικού δωματίου κατακτώντας την παγκόσμια πρωτιά στο χώρο αυτό. Η σύγχρονη αντίληψη της Cilek δημιουργεί ένα νέο πρότυπο και επίπεδο επίπλων, με προϊόντα για μωρά, για παιδιά και εφήβους  υψηλής ποιότητας και αντοχής, με πιστοποιημένα πρότυπα ασφαλείας, ενώ καταλήγουν να έχουν   άριστο design, έπιπλα που μεταφέρονται και συναρμολογούνται εύκολα. Η Cilek είναι η πρώτη εταιρεία  παγκοσμίως που ειδικεύεται αποκλειστικά και μόνο στις ηλικίες των παιδιών.

Εργοστάσιο Cilek

Στην Ελλάδα, η Cilek συνεργάζεται αποκλειστικά με την εταιρία ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ η οποία έχει αναλάβει την κεντρική αντιπροσώπευση και τα δικαιώματα ανάπτυξης ενός ισχυρού πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων Franchise Cilek ROOM. Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1960. Σήμερα, έχοντας μια σημαντική παρουσία σε πολλά σημεία είναι έτοιμη να συνεργαστεί με φιλόδοξους επαγγελματίες για την περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου Franchise Cilek σε όλη την Ελλάδα. Το παγκόσμιο δίκτυο της Cilek αριθμεί σήμερα περισσότερα από 466 καταστήματα σε περισσότερες από 71 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σχεδιασμός επίπλων Cilek.

Όλα τα προϊόντα Cilek σχεδιάζονται από το ειδικό Cilek Design Studio που στελεχώνεται με εμπνευσμένους και δημιουργικούς σχεδιαστές και αρχιτέκτονες και υποστηρίζεται από ειδικούς παιδοψυχολόγους. Έτσι, επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα που καλύπτει όλες τις προσδοκίες των γονέων και, συγχρόνως, ικανοποιεί όλα τα όνειρα των “μικρών” μας φίλων. Ταυτόχρονα, κάθε κατάστημα στην Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει ένα παιδικό δωμάτιο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε οικογένειας. Έμπειροι σχεδιαστές αποτελούν τη δημιουργική ομάδα που υποστηρίζει κάθε κρίκο της αλυσίδας των καταστημάτων Cilek.

Η Cilek είναι κάτοχος του Geprufte Sicherheit (GS) Certificate of Quality που απονέμεται από το έγκυρο Γερμανικό οργανισμό πιστοποίησης German Landesgewerbeanstalt Bayern (LGA) Η πιστοποίηση αυτή είναι η σημαντικότερη για μια εταιρία, αφού πιστοποιεί ότι τα προϊόντα Cilek κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας για την προστασία των παιδιών και καλύπτουν όλες τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρησιμοποιώντας αντικαρκινικά και αντιβακτηριδιακά υλικά.

Παραγωγή

Τα προϊόντα παράγονται  στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Προύσα – Ιnegol  μεγέθους άνω των 33.000 τμ. με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. (Με πάνω από 800 άτομα ανθρώπινο δυναμικό) η εταιρεία παράγει περίπου 250.000 ολοκληρωμένες συνθέσεις δωματίων ετησίως. Επιπροσθέτως, ετοιμάζεται άλλη μια παραγωγική μονάδα έκτασης 50.000 τμ. που προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο. Όλα τα προϊόντα Cilek έχουν εγγύηση πέντε ετών που καλύπτει αποκολλήσεις υλικών, σπασίματα ή ξεθωριάσματα χρώματος.

Προϊόντα και αξεσουάρ

Κάθε κατάστημα Franchise Cilek χαρακτηρίζει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που αποπνέει μια ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα ελκυστική για τις ηλικίες 0-24 και η οποία ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες ανάγκες, από το κρεβάτι και το ασορτί πάπλωμα, το χαλί και την κουρτίνα, τη λάμπα και το κομοδίνο νυκτός, μέχρι την ντουλάπα και το μαξιλάρι, όλα τέλεια εναρμονισμένα για απόλυτη άνεση. Όλες οι σειρές και τα επί μέρους κομμάτια που φέρουν το σήμα Cilek είναι μοναδικά σχέδια της Cilek.

Cilek Καταστήματα Franchise

Η Cilek, αδιαμφισβήτητος ηγέτης στον κλάδο του παιδικού και εφηβικού επίπλου παράγει τα προϊόντα με υλικά αντικαρκινικά, αντι-αλλεργικά και αντι-βακτιριακά που καλύπτουν τις αυστηρότατες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας. Είναι σχεδιασμένα με βάση προηγμένα στάνταρτ ασφαλείας για παιδιά και παράγονται με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας. Φροντίζουμε να είναι πάντα βολικά, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ιδιαίτερα, μοναδικά και ακραίας αντοχής. Η Cilek και η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗΣ που έχει τα δικαιώματα κύριας δικαιόχρησης για όλη την Ελλάδα, σας προσφέρουν μια επενδυτική ευκαιρία υψηλής κερδοφορίας και ταχύτατης απόσβεσης του επενδεδυμένου κεφαλαίου σας, καθώς και μια πρόταση συνεργασίας για πολλά χρόνια, που βασίζεται σε γερές βάσεις και βαθιά τεχνογνωσία.


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ CILEK

Τα βήματα της επιτυχίας

Franchise Cilek – Δυναμική ανάπτυξη

Η Cilek συνεχίζει την δυναμική αναπτυξιακή της πορεία σε όλο τον κόσμο, ανοίγοντας νέες αγορές και νέα καταστήματα. Στην Ελλάδα στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα κατάστημα Cilek στην καρδιά κάθε αγοράς σε κάθε Νομό. Ήδη, στις περιοχές όπου λειτουργεί κατάστημα Cilek, η παρουσία μας είναι αισθητή, αναβαθμίζοντας και βάζοντας νέα στάνταρ ποιότητας σε όλο τον κλάδο!

Προδιαγραφές δημιουργίας και λειτουργίας του δικού σας Cilek Room

Όλα τα καταστήματα Franchise της Cilek έχουν ομοιόμορφη διακόσμηση, εξοπλισμό και ενιαία αναγνωρίσιμη εμφάνιση. Όλα τα καταστήματα Cilek ακολουθούν τις διεθνής προδιαγραφές λειτουργίας franchise · Ιδιαίτερα θετική θεωρείτε η αυτοαπασχόληση του συνεργάτη – δικαιοδόχου

Slide background

Η Cilek και η ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ σας υποστηρίζουν και σας προσφέρουν:

 

  • Έτοιμα αρχιτεκτονικά σχέδια με αναλυτικές οδηγίες υλοποίησης 
  • Εποπτεία για την ορθή εφαρμογή 
  • Υποστήριξη στο άνοιγμα του καταστήματος 
  • Αρχική εκπαίδευση 
  • Κεντρική διαφήμιση – προώθηση 
  • Υποστήριξη σε επίπεδο τοπικής γνωστοποίησης – διείσδυσης στην τοπική αγορά 
  • Έτοιμες all inclusive διαδικασίες και international franchise guide 
  • 2 χρόνια εγγύηση στα προϊόντα 
  • Διαρκής υποστήριξη – logistics 
  • After sales service 

 

ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ

Κορυδαλός: Πυθαγόρα 5

(Γραφεία - ΑΠΟΘΗΚΕΣ)

Τηλ: 2104965968

Τηλ: 2104944397

© Copyright 2011, ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ